Acollida matinal

El Col·legi Sant Gabriel posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal de les 8:00 hores fins a les 9:00 hores i de les 17:00 hores fins les 18:00 hores.

Menjador escolar

El servei de menjador disposa de cuina pròpia. Els menús s’elaboren seguint una dieta sana i equilibrada. Estan pensats dietèticament i en funció de la temporada i disposem de menú de règim per aquells alumnes que ho necessiten. És molt important que els nens i nenes mengin de tot i variat.

Els alumnes estan atesos per monitors i monitores especialitzades. Durant el dinar és un bon moment per treballar els hàbits i durant el pati del migdia s’ofereixen un seguit d’activitats lúdiques i creatives.

Departament d’orientació

L’orientació educativa, en les seves dimensions personal, social, acadèmica i professional, comprèn les accions de centre que promouen l’acompanyament personalitzat de l’alumne i guia el treball professional i d’equip del professorat al servei de l’èxit escolar de l’alumne.

La tasca del Departament d’orientació inclou:

  • Orientació de l’acció educativa a les famílies, a l’alumnat i al professorat.
  • Acompanyament del professorat en l’exercici de la docència i de la funció tutorial tant a nivell grupal, individual i familiar.
  • Atenció a la diversitat i a les característiques individuals dels alumnes.
  • Coordinació d’equips (interns i externs al centre): Once, EAP, Serveis Socials, Psicòlegs, Logopedes etc… per treballar de manera conjunta.
  • Col·laboració amb els tutors/es acompanyant l’alumnat en la seva orientació professional.

Teleasistència. Hospital de nens

Servei de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona que ens permet estar connectats permanentment amb aquest Hospital i fer consultes d’urgències pediàtriques i resoldre dubtes en l’àmbit de la prevenció de riscos.

Per a més informació podeu consultar: Atenció escolar i TeleMedicina. Fundació Hospital de Nens de Barcelona

Venda de llibres i d’uniformes

La venda de llibres i uniformes es realitzarà des de la secretaria del centre.

Back to top