Coneix el col·legi

El col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí és una escola privada concertada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La seva  titularitat correspon a la Institució dels Germans de Sant Gabriel.

Rda. Pau Casals 121
17257 Torroella de Montgrí
Tel. 972 758 416
secretaria@santgabrieltorroella.org
Com arribar

Torroella de Montgrí és una població de 9000 habitants i té una extensió de 65,34 km2. Situada al marge esquerre de la desembocadura del riu Ter, al peu del massís del Montgrí, i a 6 km del mar, pertany a la comarca del Baix Empordà, a la província de Girona.

Limita al nord amb el municipi de l’Escala; a l’oest, amb Bellcaire d’Empordà, Ullà i Gualta; al sud, amb Fontanilles i Pals; i a l’est, amb la Mediterrània. Es troba a una altitud de 31 m. sobre el nivell del mar. El clima és de caràcter mediterrani litoral, amb temperatures suaus i pluges a la primavera i a la tardor.

A la part alta de la zona urbana, sota el Castell del Montgrí  i el Cau del Duc, a recer de la tramuntana, gaudeix d’una situació privilegiada el Col·legi Sant Gabriel, dels Germans Gabrielistes.

S’hi arriba seguint la carretera de l’Estartit i pujant pel primer carrer a l’esquerra, el carrer Garbí. Des del Col·legi es pot contemplar una excel·lent panoràmica: la Mediterrània amb les Medes, el massís de Begur, les Gavarres, la plana del Baix Ter i, en primer terme, la vila de Torroella de Montgrí, en la qual destaca l’edifici gòtic de l’església de Sant Genís. Aquesta és la ubicació actual de l’edifici on els Germans Gabrielistes i un equip de professors i professores realitzen la seva activitat educativa. De totes maneres, els inicis del Col·legi varen ser en uns altres edificis i en altres èpoques.

Instal·lacions i equipaments

Parquet a les aules d’infantil

Batxillerat Dual Americà

Sistemes multimedia integrats

Back to top